Super anabolik o'sish tezlatgichi! King Mass sizning
taraqqiyotingizga yordam beradigan ozuqa moddalarining mukammal
kombinatsiyasini taklif qiladi. 60 gramm og'irlikdagi protein matritsasi, 182
gramm og'irlikdagi uglevodlar va ta'sirchan 1030 kaloriya umumiy kaloriya
iste'moli. Ushbu innovatsion sut kokteylidan bahramand bo'ling, u nafaqat
sizning ta'm kurtaklaringizni qondiradi, balki mushaklaringizni o'sishi va
tiklanishi uchun zarur bo'lgan hamma narsani beradi.
King Mass mushaklaringizning anabolik holati uchun
zarur bo'lgan yuqori sifatli oqsil manbai. Har bir porsiyada 60 gramm protein
bilan tanangiz mushaklarning optimal faoliyatini qo'llab-quvvatlash uchun
etarli miqdorda ozuqa oladi. King Mass lazzat tizimi har bir luqmaga zavq
bag'ishlaydi, mukammal aralashtirishni ta'minlaydi va sizni mazali sut kokteyli
notalari bilan quvontiradi.
King Massni ichish orqali siz kerakli tana vaznini
saqlab qolish uchun zarur bo'lgan barcha kaloriyalarni olasiz. Har bir xizmatda
1000 kaloriya bo'lib, u 180 gramm uglevodlar (faqat 25 gramm shakar) va sog'lom
yog'lar bilan to'ldiriladi. Oziq moddalarning bu muvozanati kilogramm olish va
optimal fitnesni saqlash maqsadlariga erishishga yordam beradi.
Sizning tiklanishingiz bizning ustuvor vazifamizdir!
King Mass tarkibida nafaqat oqsil, balki glutamin va kreatin ham mavjud. Ushbu
murakkab kompozitsiya tufayli siz glikogenning to'planishiga va mashg'ulotdan
keyin mushaklarning samarali tiklanishiga yordam beradigan insulinni
faollashtirasiz. Yangi qiyinchiliklarga tayyor bo'lish va ta'sirchan
natijalarga erishish uchun o'zingizga shohona tiklanishni bering.
Foydalanish bo'yicha
tavsiyalar
Blenderda 2-4 qoshiqni 500-1000 ml suv yoki sut bilan
aralashtiramiz, yoping va 20-30 soniya davomida aralashtiring. Agar
xohlasangiz, muz kublari, meva, yong'oq yog'i va boshqalarni qo'shing.
Shakerga 200-280 ml suv yoki sut bilan aralashtirilgan
1 qoshiq King Mass qo'shing, 30 soniya davomida kuchli silkiting.
Ushbu mahsulot haqida hech qanday savol yo'q, birinchi bo'lib savolingizni bering.